T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
UŞAK / BANAZ - Mehmet-Makbule Erdem İlkokulu

Murat DEMİR - Okul Müdürü

 

1977 yılında Uşak-Banaz ilçesinin Hatipler Köyü’nde dünyaya geldi. İlkokulu kendi köyünde, ortaokul ve lise öğrenimini ise Banaz Lisesi’nde tamamladı. 1996 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih, Coğrafya Fakültesi’ni kazandı. Mezun olduğu 2000 yılında Kars - Digor ilçesi Oyuklu Köyü İlkokulu’na sınıf öğretmeni olarak atandı. 2001 yılında Banaz Bahadır İlköğretim Okulu’na iller arası yer değiştirme sonucu gelen Murat DEMİR; buradaki 9 yıllık hizmetinin 4 yılını sınıf öğretmeni 5 yılını müdür yardımcısı olarak yaptı. 2010 yılında Banaz-Hatipler İlköğretim Kurumuna yine müdür yardımcısı, 2013 yılında da Banaz 31 Ağustos İlkokulu’na Okul Müdürü olarak atandı.  2014 yılı Eylül ayında Şehit Vehbi Demir İlkokulu’na görevlendirilen Murat DEMİR, 2017-2018 yılları arasında Şube Müdürlüğü görevinde bulundu. 2018 Ekim ayında ise Mehmet Makbule Erdem İlkokulu’nda okul müdürü olarak göreve başladı.

Kendisi evli olup, 2 çocuk babasıdır. 2015 yılında Uşak Üniversitesi Eğitim Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisansını tamamlamıştır. “Pedaliza” adında şiir kitabı vardır.

2017 yılında yaptığı ve uyguladığı projeyle çok iyi niteliklere sahip eTwinning projeleri düzenleyen öğretmenlere verilen, projenin belirli bir ulusal standarta ve Avrupa standartına ulaştığını belirten eTwinning Kalite Etiketini aldı.