UŞAK / BANAZ - Mehmet-Makbule Erdem İlkokulu

Eyl

Yeni Eğitim-Öğretim Yılımız 11 Eylül 2023 tarihinde başladı. Heyecanımızın üst seviyede olduğu bu günde Kaymakamımız Sayın Cuma EMEÇ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan KOCA'nın da okulumuza ziyaretleri bizleri daha çok heyecanlandırmış ve sevindirmiştir.

2023-2024 Eğitim - Öğretim yılı öğrenci kayıtlarımız devam etmektedir.

Nis

Öğrencilerimizin afet ve acil durumlar konusundaki farkındalığını ve hazırlıklı olma seviyesini geliştirmek amaçlı okulumuzda tatbikatlar yapıldı. Konuyla ilgili panolar hazırlandı. Hem öğretmenlerimiz tarafından hem de uzman kişiler tarafından eğitimler verildi.

Şbt

Türkiye saat 04.17'de Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve saat 13.24'te Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde depremlerle sarsıldı. Devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla, milletiyle tek vücut olarak bu doğal afetin ortaya çıkardığı olumsuz tabloyu en aza indirmek için canla başla çalışıyor.

Haz

Okulumuzda yapılan 3 farklı eTwinning Projesinde toplam 7 personelimiz ETwinning Kalite Etiketi alarak rekor kırdı.