T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
UŞAK / BANAZ - Mehmet-Makbule Erdem İlkokulu

YÜREĞİMİZ YANIYOR...

Türkiye saat 04.17'de Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve saat 13.24'te Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde depremlerle sarsıldı. Devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla, milletiyle tek vücut olarak bu doğal afetin ortaya çıkardığı olumsuz tabloyu en aza indirmek için canla başla çalışıyor.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sabah 04.17'de yaşanan depremin şiddeti çevre illeri de sarstı. Bu depremin ardından saat 13.24'te ikinci bir deprem daha meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan depremin büyüklüğü 7,6 olarak kaydedildi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'I etkiledi. 

Mehmet Makbule Erdem İlkokulu olarak başta tüm velilerimiz olmak üzere tüm BANAZ halkını yardıma davet ediyoruz. Yardımlarınızı Kaymakamlığımızın ve Belediye Başkanlığımızın belirlediği alana getirmenizi rica ediyoruz. Ayrıca AFAD, KIZILAY gibi devlet kurumlarına yardım etmenizi gönülden istiyoruz. 

Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı olanlara acil şifaler diliyoruz. Geçmiş olsun TÜRKİYEM...

 

https://www.afad.gov.tr/deprem-bagislari

https://www.kizilay.org.tr/Bagis/BagisYap/404/pazarcik-depremi-bagisi

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.02.2023 - Güncelleme: 08.02.2023 09:27 - Görüntülenme: 137
  Beğen | 0  kişi beğendi