UŞAK / BANAZ - Mehmet-Makbule Erdem İlkokulu

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ BÜYÜK BİR HEYECANLA BAŞLADI

Yeni Eğitim-Öğretim Yılımız 11 Eylül 2023 tarihinde başladı. Heyecanımızın üst seviyede olduğu bu günde Kaymakamımız Sayın Cuma EMEÇ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan KOCA'nın da okulumuza ziyaretleri bizleri daha çok heyecanlandırmış ve sevindirmiştir.

Bakanlığımızın hazırladığı 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi çerçevesinde yeni öğretim yılımız 11 Eylül 2023 Pazartesi günü başladı. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin gözlerindeki heyecan tatil günlerinde onların okulumuzu nasıl özlediğinin göstergesiydi. İlçemizeki görevine yeni başlayan Kaymakamımız Sayın Cuma EMEÇ okulumuzu ziyaret ederek bizlerin heyacanına heyecan katmış, bizleri onurlandırmıştır. Kaymakamımız sınıfları dolaşarak öğrencilerimizle samimi sohbetler etmiştir. Bizlere verdiği anlamlı mesajlar eğitimin her zaman yanında olduğunun gösterseydi. Sayın Kaymakamımıza ilçemize Hoş Geldiniz diyor, saygılarımızı sunuyoruz. Yeni Eğitim-Öğretim yılımız hepimize hayırlı olsun..

14-09-202314-09-2023

Yayın: 14.09.2023 - Güncelleme: 14.09.2023 09:48 - Görüntülenme: 126